Ljubljana bogatejša za še eno P3 PRO licencirano lekarno PO PREHRANSKA DOPOLNILA V LEKARNO NOVE POLJANE
Odslej najboljše nasvete o prehranskih dopolnilih dobite tudi v Lekarni Nove Poljane.

 

Lekarna Nove Poljane je zasebna lekarna v novejšem naselju v središču Ljubljane, ki že od ustanovitve sledi najsodobnejšim trendom v lekarništvu. Koncesionar Dušan Hrobat, mag. farm., je tako ponudbo svoje lekarne kot prvi v Sloveniji nadgradil na spletu in je s svojo spletno lekarno še danes vodilni na tem področju.

 


Uvajanje novih pristopov v lekarništvo je stalnica Lekarne Nove Poljane. Svoje obiskovalce postavljajo v središče, zato klasičen pristop lekarniških storitev sistematično nadgrajujejo z drugimi inovativnimi pristopi. Med drugim je lekarna Nove Poljane prva slovenska lekarna, prijazna hišnim ljubljenčkom, za kar se trudijo s svojim pristopom, znanjem in ponudbo.

 

 

p3 licenciran svetovalec

Nasmejane P3 licencirane svetovalke iz Lekarne Nove Poljane vam bodo z veseljem svetovale pri izbiri najboljšega prehranska dopolnila za vas.

 

 

Z nedavno pridobljeno P3 PRO licenco so se lekarnarji iz Novih Poljan dodatno izobrazili o celostnemu pristopu k obiskovalcem, ki vključuje upoštevanje tako njihovega zdravstvenega stanja kot tudi življenjskega stila in predvsem načina prehranjevanja.

 


Lekarno Nove Poljane boste zlahka prepoznali po nalepki P3 Professional licencirana lekarna z registrsko številko 009II ob vhodu in na svetovalnem mestu. Vse poljanske P3 Professional licencirane svetovalke so tekom licenciranja pridobile ustrezne licenčne številke, ki jih ob obisku lekarne lahko razberete na modrih priponkah na njihovih haljah.

 

 

 

Za obogaten nasvet o prehranskih dopolnilih obiščite Lekarno Nove Poljane!

Komentarji
Komentarjev: 0
Za dodajanje komentarjev se je potrebno prijaviti!